Timp liber

Un nou album al cantaretei Nana Mouskouri

„Nana and friends: rendez-vous” este o colectie compusa din 15 piese, unele dintre cele mai cunoscute piese ale Nanei Mouskouri, inregistrate alaturi de mari nume ale scenei din Franta dar si alaturi de nume internationale. Pe album pot fi ascultati alaturi de Nana artisti precum: Lara Fabian, Julio Iglesias, actorul Alain Delon, Joan Baez si multi altii, printre care si fiica Nanei – Lenou.
Nu degeaba artista este adeseori numita „cea mai de succes cantareata din Europa”: aceasta lansare vine la numai cateva saptamani de la lansarea unui alt album cu duete, de data aceasta impreuna cu mari voci ale Greciei, printre care si Haris si Elena Paparizou. Aceste noi lansari se adauga celor peste 450 de albume lansate de catre marea artista. Se pare ca Nana nu poate sta departe de muzica, ea pregatind si 2 super concerte: unul la Berlin si unul la Bucuresti! Cel de-al doilea este programat pentru data de 4 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Va fi pentru prima oara cand Nana va urca pe scena Salii Palatului.
    
 Pentru concertul live sustinut de Nana Mouskouri si orchestra sa, preturile biletelor sunt urmatoarele:
         500 lei (categoria VIP)
         400 lei (categoria 1)
         300 lei (categoria 2)
         200 lei (categoria 3)
         150 lei (categoria 4)
         100 lei (categoria 5) nu se mai gasesc bilete la aceasta categorie

Cei ce isi doresc sa o asculte live pe Nana Mouskouri, isi pot achizitiona bilete de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.roBLT.ro si MYTICKET.RO.

Concertul NANA MOUSKOURI va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 4 Decembrie 2011, de la ora 20.00 si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service. Parteneri media: Magic FM, Click, Adevarul, Ring, Sapte Seri, Zile si Nopti, VIP, Centrul Vechi, Stop To Shop, Oferte Speciale, Bucharest NightLife, Port.ro, Wall-Street.ro, iConcert, ro, ADPM.ro, Ziare.com, BestMusic.ro, Eva.ro, Ele.ro, Ciao.ro, BucharestHerald.com, eComunicate.ro, Indoor Media, Zoom, Inga Media, WideScreen Media, Carpat Guard, Spard Team, Cocor Media Channel.
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *