DelicateseDrinksGUESTS

Sucuri ECO românești la BIOFACH in Nürnberg, Germania

Profructta, un brand românesc premium de sucuri 100% naturale acum, pentru prima dată, la cel mai mare târg internațional de produse alimentare organice și agricultură ecologică. “Ne bucurăm să remarcăm un interes crescut din partea participanților din cadrul acestui târg în ceea ce privește sucurile Profructta. Dorim să facem cunoscute produsele autohtone și să demonstrăm că și România poate să producă la cele mai înalte standarde, sucuri certificate ecologic. Participăm la acest târg cu 4 sortimente de sucuri naturale din fructe de pădure, recunoscute pentru proprietățile curative și efectele pozitive pe care le au asupra organismului în urma consumului.” a declarat Andreea Mureșeanu, director general Premium Fruct.

PREMIUM FRUCT a început producția de sucuri bio în urma cerințelor pieței pentru alimente organice, fără adaosuri de zahăr, apă, coloranți sau alți aditivi, care să reprezinte o variantă naturală pentru cei care doresc să aibă un stil de viață sănătos și un aport natural de vitamine și minerale. “Consumatorul român nu este obișnuit să consulte informațiile oferite de către producători pe etichetă și achiziționează adeseori produse care nu corespund așteptărilor. Mai mult, legislația în vigoare este foarte permisivă în ceea ce privește alimentele așa zis naturale. În același timp, în piața produsele organice, rigoarea este mult mai mare, de aceea, sperăm ca în viitorul apropiat și românii să fie mai atenți la ceea ce achiziționează și să aleagă produse naturale, fără adaosuri și conservanți.” a mai spus Mureșeanu.

Sucurile Profructta reprezință o alternativă sănătoasă pentru cei care preferă o gustare naturală sau o băutură nutritivă. În România, consumul de sucuri naturale este foarte redus, mai mic de 3 litri pe cap de locuitor pe an. Sperăm ca pe viitor statisticile să înregistreze creșteri iar gustul fructelor românești delicioase din sucurile Profructta să determine consumatorii români să aprecieze calitatea și savoarea lor.

Profructta produce sucuri 100% naturale din fructe precum mere, pere, vișine, cireșe, coacaze și fructe de pădure dar și morcov, ridiche neagră, sfeclă și țelină având proprietăți puternice de detoxifiere și creștere a imunității într-un mod cât se poate de natural. Fabrica are sediul în Câmpulung Muscel și procesează între 2,000 și 4,000 de litri de suc de fructe pe zi, toată materia primă folosită în producerea sucurilor fiind achiziționată de la producători autohtoni si din padurile din zonă.

În 2017 PREMIUM FRUCT a înregistrat o cifră de afaceri de 220,000 euro. Produsele Profructta sunt comercializate în lanțurile de supermarket-uri Auchan, Mega Image și Cora, precum si în retele de magazine ca InMedio, Brutăriile Paul și Mon Melis Brașov dar și în restaurante si cafenele.

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *