Spitalul Baneasa este dedicat femeilor si copiilor

Reteaua privata de sanatate Regina Maria va inaugura oficial, in luna septembrie, Spitalul Baneasa, primul spital privat din Romania dedicat sanatatii femeilor si copiilor.

Spitalul Baneasa va reuni serviciile complexe de obstetrica-ginecologie cu cele de pediatrie din momentul nasterii pana la 18 ani. Pana la momentul lansarii, Reteaua Regina Maria si-a propus sa afle raspunsul la intrebarea „Ce isi doresc femeile de la furnizorul lor de servicii de sanatate” chiar de la femei. Incepand de astazi, pe microsite-ul www.ceisidorescfemeile.ro, prin completarea unui chestionar,  pacientele sunt invitate sa impartaseasca tot ce este important pentru ele atunci cand vin la medic pentru ele sau pentru copiii lor. Deja, cateva paciente, dar si persoane publice precum doamna Elisabeta Lipa sau Melania Medeleanu, ne-au expus intr-un videodocumentar punctul lor de vedere in ceea ce priveste serviciile de sanatate ideale.   


De asemenea, tot pe www.ceisidorescfemeile.ro, medicii din cadrul Spitalului Baneasa abordeaza diverse subiecte legate de sanatatea femeilor si a copiilor si raspund la intrebarile pacientelor. De la ingrijiri de rutina, la proceduri chirurgicale complexe si terapie intensiva, toate serviciile Spitalului Baneasa fac parte din medicina regandita pentru mama si copil. In momentul in care o femeie ajunge la medic pentru ea sau pentru copilul ei, cel mai important lucru este sa se simta in siguranta.
  
Este un atribut care se traduce prin:
– siguranta femeii  prin: camera de garda 24/24h, serviciile de terapie intensiva si prin toate tipurile de investigatii si interventii ginecologice complexe;
– siguranta gravidei prin: preluarea oricarui tip de sarcina indiferent de gradul de complexitate medicala si prin cea mai puternica echipa medicala formata din 75 de medici de obstetrica – ginecologie;
– siguranta bebelusului prin terapie intensiva neonatala;
– siguranta copilului, pentru ca ingrijeste toti copiii de la 0 la 18 ani si ofera servicii de cardiologie pediatrica, chirurgie generala si ortopedie pediatrica cu o echipa de medici de renume, printre care: Conf. Univ. Dr. Dumbrava Doru, Prof. Univ. Dr. Jianu si Dr Alexandru Thierry, chirurgie spinala si ortopedica.  
Reteaua privata de sanatate Regina Maria, cea mai mare retea de servicii medicale private din Romania, are peste 1000 de medici permanenti si colaboratori in cele sase spitale si 18 policlinici deja existente in Bucuresti si in tara. Regina Maria inseamna servicii spitalicesti, de maternitate, policlinici, imagistica, pediatrie, laboratoare clinice si celule stem. Aceasta include: 18 policlinici proprii in Bucuresti si in tara, sase spitale, trei campusuri medicale, Divizia de  Laboratoare Clinice, Banca Centrala de Celule Stem, peste 130 de clinici partenere in toata tara si peste 160 000 de abonati.
Mai multe detalii puteti gasi aici:
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.