Scapa de celulita cu metode ultramoderne


“Lipoaspiratia consta in extractia grasimii, fiind o tehnica de indepartare a depozitelor de tesut adipos nedorit, din anumite regiuni ale corpului. Lipoaspiratia nu substituie scaderea in greutate cu ajutorul altor solutii, dar constituie o metoda de indepartare a grasimii care nu se poate rezolva prin dieta si exercitii fizice pentru anumite zone ale corpului.
 “Chiar si asociate cu dieta, exercitiile fizice care reprezinta una dintre solutii, nu asigura corectia, deformarea aparand prin schimbari structurale la acest nivel. De ce? Pentru ca nu slabim intodeauna proportional, asa cum ar fi ideal pentru oricare dintre noi, pentru ca nu putem sa ne setam organismul precum un robot care sa faca ceea ce dorim, cat si cum dorim”, precizeaza dr. Silvia Stanculescu – specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva in cadrul Clinicii Metamorphosis . De aceea, lipoaspiratia poate fi practicata in mai multe cazuri, mai exact atat la pacientii cu greutate corporala apropiata de normal, cu piele elastica, sanatosi fizic si psihic, care au depozite de grasime in exces localizate in anumite zone dar si in cazul celor care au probleme de greutate vizibile. 
In primul caz rezultatele vor fi mult mai rapide, corpul capatand forma dorita inca de la prima interventie. Acest lucru este aplicabil in situatia in care se duce o lupta pentru indepartarea „aripioarelor” care le impiedica pe multe dintre femei sa poarte pantaloni sau fuste mulate, dandu-le un aspect deformat al picioarelor. La aceasta problema se adauga cel mai cumplit lucru: inhibarea poftelor si a senzatiei de foame, abstinenta de la dulciuri si chiar infometarea, doar pentru a dobandi o silueta de invidiat. Mai mult, in ciuda eforturilor depuse nervii nu inceteaza sa apara deoarece observam tesutul adipos din jurul feselor si coapselor care refuza sa fie indepartat. Acest lucru se intampla pentru ca ”lipidele sunt eliminate din organism (gambe, brate, fata) relativ repede, insa cele de la nivel abdominal sau de pe coapse sunt pastrate de organism cat mai mult posibil, ca o metoda de aparare impotriva unor posibile perioade de infometare, persistand si punand rabdarea doamnelor la incercare”, spune dr. Silvia Stanculescu.
Acest tip de operatie este sigur, avand  in vedere ca pacientii sunt consultati cu atentie inainte, respectandu-se astfel toti pasii ante operatori. In general, singurele complicatii care pot sa apara sunt cele normale, ca si in cazul oricarei alte interventii chirurgicale, iar in particular pot aparea anemii, deformari inestetice ale zonelor operate insa, sunt mai rar intalnite. Totusi se pot evita si aceste riscuri minime daca sunt urmati si respectati corect pasii indicati de medic, astfel incat, ulterior, si cicatricile vor fi mai mici si foarte putin vizibile. In majoritatea cazurilor care au fost expuse acestei metode sigure de indepartare a aripioarelo,r complicatiile nu au existat, pacientul plecand acasa la doua ore dupa operatie, putand chiar sa-si reia activitatea de a doua zi, deorece interventia nu este dureroasa, mai precizeaza dr. Silvia Stanculescu. Ceea ce nu trebuie totusi ignorat este expunerea imediata  la soare si chiar in prima luna dupa operatie deoarece poate cauza schimbari de culoare a pielii sau echimoza.
Despre Clinica Metamorphosis:
Clinica Metamorphosis este un centru de chirurgie estetica de zi, aparuta din dorinta de a aduce si in Romania ultimele tendinte mondiale ale tehnicilor operatorii, ale protocoalelor de ingrijire postoperatorie si refacerii rapide, cu reluarea aproape imediata a activitatilor cotidiene. Acum poti beneficia si in Romania de conceptul modern al chirurgiei estetice actuale, promovat in ultimii ani – de a beneficia de interventia dorita  ziua, iar seara de a fi alaturi de cei dragi. Acest nou concept este derivat din grija pentru viata, sanatatea, siguranta si confortul pacientului – repere esentiale in activitatea Clinicii Metamorphosis. Consultatiile, analizele medicale, interventiile chirurgicale si controalele postoperatorii se desfasoara intr-un cadrul familiar si calduros, cu dotari de ultima ora si un personal competent si dedicat.  www.clinica-metamorphosis.ro
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *