FASION&BEAUTYFrumuseteTimp liber

S-a deschis BRICI Barbershop & Bar, cel mai sofisticat spațiu de îngrijire masculină din București

BRICI Barbershop & Bar a deschis în luna martie un spațiu exclusivist de îngrijire și relaxare dedicat bărbatului modern. Amplasat pe Calea Floreasca nr. 111-113, barbershop-ul cu design opulent, în stil Art Deco, complementează experiența premium de frizerie cu o selecție de băuturi vintage, fiind deschis de luni până sâmbătă, între orele 9:00 – 20:00.

Conceptul BRICI integrează spațiul de relaxare cu cel de îngrijire într-un ambient masculin sofisticat, unde clienții se pot delecta cu aroma unui whisky nobil, în timp ce profesioniștii se ocupă de imaginea lor. Funcționalitatea barbershop-ului ca spațiu de îngrijire este dublată de amplasarea centrală a barului, ce îl transformă într-un loc de rendez-vous rezervat exclusiv bărbaților, unde băuturile fine pot fi savurate într-un decor plin de caracter. Barbershop-ul oferă clienților atât pachete complete de lux Full BRICI și Royal BRICI, garantând o experiență de îngrijire regală, cât și servicii de bază pentru întreținerea părului și a bărbii: de la tuns, vopsit și bărbierit, până la clasicul tratament cu prosoape fierbinți, însoțit de un masaj revigorant.

Designul cosmopolit al salonului este semnat de Cristian Corvin, arhitectul care a realizat interiorul unora dintre cele mai inovatoare spații din București, ca Studio Hermes, Energiea și Laboratorul de Cocktailuri. Decorul elaborat armonizează elemente Art Deco, ce redau alura epocii de aur a saloanelor pentru bărbați, cu motive specifice arhitecturii nipone, în linii bine definite ce amintesc de precizia ustensilelor din oțel japonez. Inserțiile de furnir în model geometric complementează texturile rafinate de marmură neagră, lemn de nuc și oțel, ce subliniază caracterul masculin al acestui spațiu de răsfăț.

BRICI Barbershop & Bar oferă servicii de îngrijire masculină de lux la cele mai înalte standarde, transfomand părul și barba clienților în adevărate piese de rezistență. Conceptul BRICI îmbină spațiul de relaxare cu cel de îngrijire, complementând experiența de excelență în frizerie cu oportunitatea de a savura o băutură nobilă din barul integrat.

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *