TOP STORIES

Paradisul Musha Cay, insula privată a lui David Copperfield

David Copperfield a plătit 50 de milioane de dolari pe insula Musha Cay, din Bahamas. Pe lângă priveliştea superbă, insula deţine un aeroport privat, cinci reşedinţe amenajate în stiluri diferite, terenuri de tenis, piscine, şapte plaje superbe unde turiștii se pot delecta cu vânători de comori, demonstrații de levitație, un cinematograf drive-in și multe alte activități.

Musha Cay și Insulele din Golful Copperfield definesc o lumea aparte, pentru aceia care știu cum să le găsească, la doar 90 de minute de zbor din Miami. Zboruri comerciale, precum și avioane private sau charterul folosit de mulți dintre oaspeții insulei, ateriză non-stop pe aeroportul Georgetown, de pe insula Great Exuma. De aici până pe insulă, puteți opta pentru un zbor de 20 de minute sau pentru o plimbare pitorească de 45 de minute cu barca, admirând frumusețile insulei Musha Cay. Temperaturile de primăvară și de vară au un nivel mediu de 28ºC și un nivel scăzut de 25ºC. Toamna și iarna temperaturile medii ating 27ºC și un nivel scăzut de 21ºC.

Costul de închiriere pentru această insulă porneşte de la 37.500 de dolari pe noapte şi poate atinge suma de 52.000 de dolari, în plin sezon. Peste 700 de hectare de frumusețe naturală luxuriantă vă poate aparține dumneavoastră și unui număr restrâns de numai 12 oaspeți. Capacitatea stațiunii este de 24 de persoane și toate rezervările au un minim de cinci nopți. Sunt incluse în tarif toate mesele și băuturi (alcoolice și nealcoolice, inclusiv vinuri fine și șampanie) și utilizarea nelimitată a tuturor echipamentelor pentru activitățile de pe insulă. Transportul nu este inclus în tarif.

Musha Cay este confidențialitatea redefinită. Zona este compusă din mai bine de 11 insule, însă oaspeții sunt cazați pe insula principală, Musha Cay. Celelale insule mici sunt nelocuite, dar perfecte pentru picnicuri private și sporturi acvatice. Personalul insulei are toate informațiile de care aveți nevoie pentru o vacanță de neuitat și vă stă la dispoziție de luni până vineri de la 7:30 până la ora 4:00, ora Pacificului. Odată ce va hotărâți să fiți unul dintre oaspeții Musha Cay, primiți toate informațiile necesare privind călătoria dumneavoastră și sunt făcute pas cu pas toate aranjamentele înainte de sosire, de la pregătirea unor preparate speciale și preferințele pentru băuturi, până la activitățile pe care le puteți desfășura pe parcursul sejurului.

Pe insula puteți alege doar să va relaxați într-un hamanc, citind cartea preferată, ascultând doar muzica mării sau dacă sunteți în căutarea unor aventuri, există lucruri nesfârșite de făcut pe Musha Cay și insulele din Golful Copperfield. Multe dintre activități, cum este și firesc, se concentrează pe sporturile de apă: snorkeling, windsurfing, paddle boarding sau scufundări pentru a putea admira reciful de corali. Și pentru ceea ce trebuie să fie una dintre cele mai private plimbări din lume, oaspeții sunt atrași de apariția pentru numai câteva ore în fiecare zi a unei limbi de nisip care duce spre largul mării, pe o distanță de câțiva  kilometri.  Aici senzațiile sunt unice, liniștea este specială…

Pe insula Musha Cay, orice dorință a oaspeților poate deveni realitate: masaj în fiecare dimineata, instructori de fitness dedicați (yoga, pilates, tenis), scufundări, partide de pescuit, vânătoare de comori, explorarea peșterilor, petreceri pirat, divertisment special și focuri de artificii.

Musha Cay are un total de 12 dormitoare în cele cinci case de lux, fiecare cu propria plajă privată și living spațios, cu zone spațioase pentru servirea mesei, decorurile variază de la capricios romantic până la exotic, amenajări ce au la bază stiluri și culori unice inspirate din frumusețile insulelor tropicale, accentuate de comorile colecționate de David Copperfield în timpul aventurilor sale, la nivel mondial. Toate reședințele sunt dotate cu aer condiționat și dispun de Wi-Fi, DVD și CD player, iPod, televiziune prin satelit, telefon internațional și servicii de majordom.

Photo Credit: Cathy Daly, Aimée Reich, Homer Anthony Liwag

 

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *