Optiune avantajoasa de finantare pentru clientii IMM ai Millennium Bank

Millennium Bank lanseaza un pachet tranzactional promotional pentru IMM-uri, care ofera clientilor in primele sase luni de la contractarea produsului o reducere totala de pana la 80% fata de costurile achizitionarii separate a produselor incluse in pachet. Printre altele, Contul IMM contine un cont curent in lei fara comision si zece plati lunare in lei gratuite efectuate prin Internet Banking. Comisionul de administrare a pachetului este de 10 lei pe luna. Clientii Millennium Bank pot beneficia si de recent lansatul Credit IMMediat, pentru care primesc aprobarea financiara in numai trei zile lucratoare de la data depunerii dosarului si costuri avantajoase. Creditul este acordat fie din fonduri BERD, fie din surse proprii ale Millennium Bank si poate fi accesat pentru investitii sau pentru capital de lucru, precum si pentru alte nevoi financiare. 
Acesta se adreseaza companiilor cu o cifra de afaceri de peste 500.000 de euro si are o structura transparenta de costuri. „Contul IMM este o buna varianta pentru clienti de a-si administra fondurile intr-un mod avantajos. Acestia au costuri minime pentru operatiuni si acces facil la conturi oricand si de oriunde. In plus, in actualul mediu economic, companiile se confrunta adesea cu nevoia de a accesa rapid finantare. Creditul IMMediat satisface aceasta nevoie si ofera bancii sansa de a sprijini IMM-urile”, a declarat Ecaterina Ristea, Director Dezvoltare Produse Corporate la Millennium Bank.
Structura dobanzii Creditului IMMediat este flexibila, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor companiilor. Clientii pot alege o marja de 2,8% in primele trei luni pentru creditele pe termen scurt sau in primele sase luni pentru creditele pe termen lung, aplicata indicatorului Robor/Euribor la trei luni. A doua varianta de structura a dobanzii consta intr-o marja fixa, competitiva, pentru toata durata creditului.
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.