Marmarita reinventeaza bucataria libaneza


Esti un gurmand infocat? Iti plac mancarurile aromate dar sanatoase in acelasi timp?  Mancarea libaneza este deja binecunscuta in Europa si in toata lumea prin diversitatea pe care o ofera. Se observa influentele mediteraneene care predomina in bucataria libaneza, dar si usoare influente frantuzesti.

Putem spune ca bucatele libaneze sunt dintre cele mai alese si se imbina perfect pentru o masa delicioasa si sanatoasa. Luati o pauza din ceea ce faceti si ganditi-va un moment la ce ati mancat in ultimele saptamani. Daca sunteti o persoana activa, este aproape de neconceput sa nu fi gustat din mancarea libaneza care are cu adevarat un gust unic. Condimentele constituie unul dintre secretele acelui gust intens si aromat pe care ti-l poate oferi doar o reteta originala, urmata pas cu pas, la care se adauga ingrediente proaspete si alese cu grija. In centrul Bucurestiului, iti poti desfata simturile la cel mai original restaurant libanez, intr-o atmosfera calda, relaxanta. Nu doar valorile morale imprimate in viziunea restaurantului, ci si dotarea cu echipamente moderne, printre care butonul de control, prin care poti chema ospatarul de fiecare data cand ai nevoie de el, asigura un serviciu si o conduita ireprosabila.

Marmarita alege condimentele proaspete si de calitate si le combina armonios, pentru a oferi clientilor sai rasfatul unui ospat festiv. Retete traditionale abunda in diversitate si au un gust foarte bogat, satisfacand poftele oricui. Dintre acestea amintim Humous-ul, care deja a devenit sinonim cu bucataria libaneza. In Romania, este unul dintre cele mai dorite si cautate feluri de mancare, mai ales pentru faptul ca poate fi utilizat atat ca gustare, uns pe lipie, dar si in combinatie cu preparate din legume si carne. Humous-ul are la baza o pasta din naut fiert, amestecata cu pasta de susan si asezonata cu suc de lamaie si cu un strop de ulei de masline. La Marmarita, acesta este pregatit in combinatie cu alte ingrediente, special alese, pentru a-ti rasfata papilele gustative. Poti opta pentru humous-ul simplu, care nu depaseste mai mult de 70 kcal la 100 g sau pentru cel in combinatie cu muguri de pin sau carne. Orice fel ai alege, acesta constituie o masa sanatoasa si bogata in carbohidrati si grasimi nesaturate, recomandate in curele de slabire.
Daca iti propui sa incerci specialitati libaneze, asigura-te ca nu vei rata mezze-ul. Recomandat sa fie primul fel servit la masa, acesta este similar cu antipasti italienesti sau cu tapas-ul din Spania. Marmarita trece de barierele conventionalului in bucatarie si reinveteaza mezze-ul, combinand preparatele gatite dupa retetele traditionale, cu noi sortimente special pregatite de bucatari pentru clientii care le trec pragul. Celebra Kafta (chiftelute din carne de vita cu berbecut) o vei regasi la Marmarita combinata cu salata verde, rosii, castraveti si ardei gras din belsug. Tot acest deliciu este asezonat cu sos de rodii, pentru un gust intens si aromat.
Iti place pizza? Incearca si o pizza neconventionala, sanatoasa si gustoasa in acelasi timp. Toska Maria este un preparat special creat de Marmarita si este compus din carne tocata de vita si berbecut, intinsa pe blatul bine copt, la care se adauga mozzarela si usturoi. Mancarea libaneza sta sub semnul diversitatii si al unicitatii. La Marmarita, atmosfera placuta si destinsa, serviciile impecabile si grija fata de clienti, precum si designul mancarii asigura o experienta de neuitat la fiecare masa. Marmarita – combina traditionalul cu inovatia pentru un gust exceptional! www.marmarita.ro
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *