Frumusete

KEUNE prezinta PROTEIN SPRAY

Keune Haircosmetics lanseaza Protein Spray- primul tratment cu pulverizare, bazat pe injectarea de proteina pura in straturile profunde ale fibrei capilare. Produsul este capabil sa ofere protectie si reconstructie instantanee, imdeiat ce a fost aplicat pe firul de par. Formula sa complexa contine o varietate de ingrediente naturale, active ce ajuta refacerea firului de par agresat, degradat si deshidratat, redandu-i flexibilitatea si stralucirea.
Formula bazata pe aminoacizi este gandita pentru a echilibra imediat balanta hidrica a firului de par prin actiunea sa la nivel celular. Practic, proteinele inglobate sunt “recunoscute” de fibra capilara ca fiindu-i propri. Astfel, acestea sunt imediat inglobate in structura fibrei capilare. Odata asimilate, proteinele netezesc porozitatile, redau flexibilitatea si stralucire parului, il hidrateaza si il hraneste.
Protein Spray reprezinta pasul rapid si usor in refacerea parului agresat chimic/mecanic, degradat, deshidratat. Este primul tratament ce se poate aplica inainte/in timpul/dupa orice tratament chimic deoarece creaza un scut protector si reparator la nivelul firului de par. Produsul nu interactioneaza cu nicio alta substanta chimica si nu incarca parul. Protein Spray se foloseste drept balsam fara clatire, agent de hidratare pentru par si scalp, tratament rapid pentru hidratare si disciplinarea firelor de par rebele, scut protector impotriva agresiunilor termice sau chimice.
Pentru prima data, o firma de produse cosmetice profesionale apeleaza la designeri renumiti pentru a concepe ambalajul produselor sale. Astfel, Keune Haircosmetics a dezvoltat impreuna cu STILJINSTITUT, Amsterdam o linie inovativa de produse, menite sa sublinieze noutatea sistemului de tratare a parului dar si atentia deosebita acordata design-ului de produs. Sub conducerea Annei Marrie Comandeur, o autoritate in doemniul design-ului din Olanda, Keune exprima prin aspectul noii game Design intrarea intr-o noua etapa a ingrijirii capilare – o perioada in care tehnologia avansata si creativitatea isi pune amprenta nu numai asupra produsului in sine dar si asupra rezultatelor de durata, a aspectului dar si asupra functionalitatii produsului.
Despre formula activa
EXTRACT DE MUSETEL – puternic antioxidant si agent achiv de hidratare
CEAI VERDE – antioxidant, blocheaza radicalii liberi, efect regenerant.
EXTRAS CATIONACTIV DIN MIERE – asigura flexibilitatea, supletea si moliciunea firului de par
PROTEINE IDENTIC NATURALE – reface porozitatile, varfurile despicate, restabileste nivelul de hidratare
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *