AccesoriiFASION&BEAUTY

Kate Winslet este ambasador al Eleganţei Longines

Fericitul anunt a fost facut in cadrul unei stralucitoare gale care a avut loc intr-una dintre cele mai luxoase si elegante locatii din Roma – Villa Miani, situata pe una dintre colinele ce strajuiesc Orasul Etern. Alaturi de Kate Winslet s-au aflat frumoasa Bollywood-ului Aishwarya Rai Bachchan si actrita de origine asiatica Chi Ling Lin, de asemenea ambasadoare ale Elegantei Longines, cele trei lansand o serie de modele noi care completeaza celebra colectie de ceasuri Longines DolceVita.
Noile modele se remarca prin combinatia inedita dintre otelul stralucitor si caldura diferitelor nuante de aur folosite, oferind un nou look colectiei Longines DolceVita, a carei popularitate a crescut constant inca de la momentul lansarii acesteia, in 1997. Cei aproximativ 400 de invitati de seama care au participat la eveniment au avut nu doar ocazia de a le vedea pe cele trei superbe actrite purtand noile ceasuri Longines Dolce Vita, ci si privilegiul de a urmari in premiera clipul publicitar care le are ca protagoniste pe cele trei actrite.Regizat de Matthieu Mantovani, spotul a fost inspirat de agitatia de pe Via Veneto din Roma si ofera o noua interpretare a celebrului concept italian “dolce vita”. Acesta surprinde perfect atmosfera de pe strazile Orasului Etern, care devine fascinat de eleganta naturala a celor trei dive. Oaspetii au putut admira de asemenea si o serie de fotografii realizate in timpul filmarilor de celebra fotografa Véronique Vial.
Reprezentantii brandului orologer elvetian au precizat ca prezenta actritei britanice in familia sa de ambasadori sporeste eleganta si notorietatea brandului. Cu o cariera extrem de bogata in roluri provocatoare, Kate Winslet, care are in palmares si un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita, reprezinta prefect valorile promovate de Longines.Colectia Longines DolceVita reprezinta viziunea marcii orologere elvetiene asupra elegantei contemporane. Lansata in 1997, colectia se bucura de mare succes in randul femeilor care apreciaza eleganta si rafinamentul din intreaga lume. Modelele din aceasta colectie se caracterizeaza prin forma dreptunghiulara a carcasei si sunt disponibile in Romania in reteaua magazinelor Cellini.

 

 

 

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *