AmenajariDECO HOMEDecoratiuni

Imbina perfect raportul calitate pret al sistemelor de iluminat

Chiar daca ai impresia ca bun, ieftin si sanatos e o combinatie rara, ea este totusi posibila. O gasesti la becurile cu led. Noua generatie de becuri existenta pe piata la ora actuala a fost creata special pentru a economisi energie electrica si implicit bani si pentru a fi o sursa de lumina perfect sanatoasa pentru ochi si mai ales blanda cu portofelul. Ca sa fii sigur ca raportul pret calitate e mereu in favoarea ta poti testa niste becuri led Philips.

Iluminatul de noapte a fost intotdeauna necesar dar foarte costisitor. Ca sa mentii noapte dupa noapte un bec aprins costa foarte mult atat ca energie cat si ca rezistenta a becului in timp. Becurile economice ne ajuta enorm mai ales atunci cand vorbim de iluminatul continuu de noapte. Sunt rezistente, eficiente si au o durata foarte lunga de viata. Un proiector bec economic e si mai eficient pentru ca se aprinde doar atunci cand e nevoie. Consumul este prin urmare cu atat mai redus.

Pentru interiorul casei tale alege si tu lustre Constanta. Alege lumina curata, clara si aducatoare de bine si frumusetea unor corpuri de iluminat cu un design aparte, frumos, calm si placut. E bine sa fii acasa cand totul iti produce placere, cand ziua ta incepe cu frumos si se termina cu placut. Si poti avea asta chiar aici, la tine acasa!

 

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *