Galeriile Noblesse recomanda spatiul croit pe boiserie

Spatiul clasic, autentic, cu un decor luxos, imbracat in boiserie (tapiterie din lemn masiv) revine astazi in tendinte, pentru cei care isi doresc interioare personalizate si pline de valoare.

Galeriile Noblesse, in colaborare cu cele mai importante studiouri de design si producatori din Italia si Spania, creeaza spatii cu adevarat unice in care elementele folosite in amenajare redau personalitatea casei.

Proiectele astfel realizate testeaza limita imaginatiei si a perfectiunii, pana la micile detalii din capiteluri, coloane si alte ornamente sculptate manual care innobileaza si mai mult spatiul. Culorile folosite in finisaje sunt cel mai adesea diferite nuante de nuc sau cires, dar si crem pentru spatiile care se doresc mai aerisite. Optional, intarsiile uimitoare din esente pretioase de radacina de nuc, lemn de trandafir,  foita de aur si argint dau un plus de valoare si lux. Proiectele bazate pe boiserie sunt speciale datorita complexitatii, acestea necesitand multa precizie si arta  in proiectare, iar traditia si know-how–ul producatorului sunt esentiale. Iata de ce, Galeriile Noblesse  mizeaza pe calitatea serviciilor oferite, proiectele realizate fiind adevarate opere de arta. Fie ca vorbim de case luxoase, hoteluri sau restaurante chic, conceptele de boiserie sunt intotdeauna unice si personale, respira un aer boem si autentic. Adesea sunt intalnite cescutele din portelan, dar si alte accesorii care rimeaza cu asemenea interioare, precum lampadare de cristal si textile rafinate ce definesc incaperile si completeaza pana la perfectiune ambianta. Incaperile create si recomandate de Galeriile Noblesse pe conceptul de boiserie nu au fost nicicand mai spectaculoase, fie ca vorbim de livinguri, dininguri, bucatarii, bai, dormitoare sau holuri. Spatiile se traduc prin rafinament si eleganta clasica, atmosfera speciala creata de piesele de mobilier si accesoriile valoroase, toate reproducand veritabile forme de arta.

 


Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *