“Gala Craciun Vienez”: Edvin Marton canta la Sala Palatului pe 4 milioane de Euro!

Edvin Marton – un nume sinonim cu show-urile elegante, dar vivace, care transmit mii de emotii spectatorului… Vioara sa Stradivarius, ce nu mai ascunde niciun fel de secret pentru artist, este instrumentul cu care acesta isi impresioneaza profund auditoriul de fiecare data, oferindu-i o experienta fabuloasa.
Ca o surpriza pentru bucuresteni si pentru a celebra editia aniversara de anul acesta a evenimentului “Craciun Vienez”, ce se va desfasura pe 21 si 22 decembrie la Bucuresti, Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet vor darui spectatorilor momente muzicale unice create de acest celebru compozitor si maestru desavarsit al viorii. In calitate de invitat special al galei,  Edvin Marton ne va rasfata pe parcursul celor doua zile cu arii din repertoriul Strauss pe sunetele divine redate de veritabila vioara Stradivarius. Valorand nu mai putin de  4 milioane de Euro, vioara este folosita cu “zgarcenie” de catre artist, Edvin  utlizand-o numai in concertele de mare anvergura sustinute pe tot mapamondul.
Castigator al Premiului Emmy, Edvin Marton va evolua pe scena Salii Palatului alaturi de European Royal Orchestra, sub bagheta dirijorului austriac Gottfried Rabl, dirijorul Orchestrei Simfonice Radio din Viena. Maestrul viorii si va “picta” atmosfera feerica a tabloului de sarbatoare tipic vieneza pe acordurile fine de vioara, oferind regalului muzical de la Bucuresti o combinatie fascinanta de rafinament, energie si pasiune. Trebuie sa mentionam ca artisti de renume international precum Seal, Zucchero, Lou Bega, Supertramp si chiar Gloria Gaynor au sustinut colaborari muzicale inedite cu Edvin Marton si cum am putea uita de renumitele momente artistice alaturi de patinatorul rus Evgeni Plushenko, care au constituit un adevarat deliciu pentru publicul din intreaga lume.
 „ Cu un succes rasunator inca de la prima editie, cand invitat a fost Baletul Operei din Viena, conceptul Craciun Vienez implineste 10 ani, deceniu in care am obisnuit publicul cu momente muzicale unice. Iata ca in acest an celebrul Edvin Marton se alatura numelor sonore care au participant de-a lungul timpului la acest eveniment, raspunzand invitatiei noastre si evidentiind astfel si mai mult calitatea si valoarea acestui spectacol”, mentioneaza Pepino Popescu.
Suntem convinsi ca bucurestenii vor primi cu entuziasm acest cadou superb, pe care Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet il ofera cu drag in pragul celei mai frumoase sarbatori a acestui an. Biletele se afla in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj.2,  locatiile Music Box (Matei Basarab nr. 16, Sos. Pipera nr. 2), Libraria Mihai Eminescu, Moise Nicoara nr. 18, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 80 si 300 de Lei, in functie de categoria de loc
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.