Elite Estet propune tehnologii non invazive, cu aparatura de ultima generație

Centrul de excelență în dermatologie și estetică non invazivă Elite Estet le-a pregătit tuturor femeilor care vor deveni mirese și nu numai acestora o suită de tratamente eficiente, realizate folosind tehnologii de ultimă generație în domeniu. Cele mai bune echipamente și tehnologii le așteaptă pe cele care doresc să arate impecabil în ziua celui mai important eveniment din viața lor, la clinica Elite Estet. Folosind doar dispozitive medicale de estetica non invazivă, cu rezultate demonstrate, centrul își propune să aducă zâmbetul pe chipul femeilor care își doresc să aibă parte de tratamentele cele mai bune, la momentul actual.

Aparatele folosite, BTL Aesthetics, au fost premiate la nivel înternațional și au primit aprobarea FDA. Rezultatele au fost demonstrate, având, la bază, studii clinice amănunțite. Tratamentele nu aduc disconfort pacienților și nu necesită timp de recuperare. Rezultatele nu întârzie să apară, acestea fiind vizibile chiar și de la primele ședințe. Personalul Elite Estet a fost ales în funcție de calificare, astfel că toți cei care trec pragul clinicii vor beneficia de proceduri medicale efectuate doar de către terapeuți cu studii medicale, sub supravegherea unui medic dermatolog. Printre cei care fac parte din echipa Elite Estet se numără fizioterapeuți deplin calificați în domenii precum fizioterapie și dermatologie, având cunoștințe excelente și în procedurile la care asistă.

Gama de servicii oferită de Elite Estet este una largă, acoperind, astfel, nevoile oricaror probleme pe care clienții săi le au. Aceasta cuprinde tratamente precum: remodelare corporală, estetică facială, tratamente anticelulită, epilare definitivă.
Elite Estet vine în intâmpinarea viitoarelor mirese cu pachete speciale, care cuprind o consultație realizată de un specialist, tratamente, ședințe de drenaj și cadouri. Deoarece personalul Elite Estet isi doreste ca fiecare client sa fie multumit, punem accentul pe realizarea unui mediu cât mai relaxat și elegant, unde oricine să se simtă bine. Având sediul în centrul Capitalei, clinica oferă un spațiu de recreare, răsfăț și confort.

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.