Frumusete

Dove, castigator la Premiile pentru Produsul Anului 2011

Dove a fost votat de 4000 de consumatori „Produsul Anului” in Romania pentru gelurile de dus Dove Visible Care si gama de ingrijire a parului Dove Intense Repair. Premiul pentru „Produsul Anului” se acorda marcilor din industria bunurilor de larg consum care aduc inovatii vizibile in ceea ce priveste beneficiile, design-ul, ambalajul si pozitionarea produsului pe piata.

Pentru a fi nominalizate la Premiile pentru Produsul Anului, produsele trebuie sa fie lansate pe piata in perioada 1 iunie 2009 – 31 decembrie 2010 si sa fie vandute in cel putin doua lanturi de hypermarket-uri din Romania. Produsele nominalizate sunt trimise unui juriu format din 5 lideri de opinie independenti, rezultatele finale fiind stabilite in urma votului publicului: 4000 de consumatori romani au ales cele mai inovative si atractive produse din fiecare categorie. Cele doua premii obtinute de Dove demonstreaza faptul ca in categoria „Ingrijire personala”, consumatorii au votat cele mai atractive si inovative produse care au dovedit eficienta beneficiilor unice comunicate catre public. Astfel, gelurile de dus Dove Visible Care detin titlul de Produsul Anului 2011 pentru categoria „Geluri de dus”, in timp ce gama Dove Intense Repair (sampon, balsam si masca-tratament) este castigatoare la categoria „Ingrijirea parului”.  

Distinctiile acordate produselor gelurilor de dus Dove Visible Care si gamei de ingrijire a parului Dove Intense Repair vin sa reconfirme pozitia marcii pe piata din Romania, a increderii consumatorilor in produse si a diferentierii clare fata de produsele concurente similare. Aflata la a treia editie in Romania si organizata anual in 35 de tari din lumea intreaga, decernarea Premiilor pentru Produsului Anului are o traditie de peste 22 de ani in Europa.  Avand la baza tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™, ce reface si fortifica bariera de protectie a pielii, gelurile de dus Dove Visible Care contin un amestec unic de agenti nutritivi proprii pielii ce sunt absorbiti in mod natural. Gelurile de dus Dove Visible Care au o textura cremoasa si consistenta, diferita de orice alt gel de dus existent. Cu 30% agenti de hidratare si lipide identice cu ale pielii, Dove Visible Care nu doar curata pielea, ci si ajuta la mentinerea nivelului natural de hidratare. Sistemul de ingrijire a parului Dove Intense Repair (sampon, balsam si masca tratament) are la bază tehnologia patentată Fibre Actives ce conţine ingrediente active care repara firul de par din interior, iar serum hidratant cu microparticule  ingrijeste si repara suprafata firului de par de la radacina pana la varfuri, fara sa-l incarce.
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *