Sanatate

Dana Rogoz si Dana Savuica au testat terapiile Spa

Weekendul care a trecut a fost de poveste in Poiana Brasov, pentru ca a nins exact ca in decembrie. Un motiv in plus pentru relaxare, de care Dana Rogoz si Dana Savuica au beneficiat la Alpin Vitarium Spa.„Hotel Alpin nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind emblema statiunii de lux Poiana Brasov. Dupa redeschiderea lui, a devenit un loc in care luxul se imbina cu rafinamentul, eleganta si serviciile de 5 stele. Pe langa confortul apartamentelor, m-am relaxat la Spa-ul si piscina. Am vizitat de curand spa-ul si m-am decis la un rasfat total, alegand cu greu din multitudinea de terapii pe care le poti face”, a spus Dana Savuica.
„Am optat pentru un ritual Terrake, un concept exclusive la spa-ul hotelului Alpin. Ritualul incepe cu alegerea mirosurilor ce tin de apa, aer sau pamant. Eu l-am ales pe cel vegetal. Fiecare ritual are caracteristicile lui si dureaza 2 ore. Cel vegetal incepe cu un gomaj pe baza de zahar caramelizat cu lamaie verde. Pana la preparare, te relaxezi cu un ceai din arome exotice, cu portocale si mango. Masajul cu zahar iti catifeleaza pielea, o lasa proaspata si eliberata de celulele moarte. Urmeaza un dus revigorant. Apoi, pe o muzica relaxanta, cu sunete extrase din natura, incepe un masaj cu unt de cacao, impachetarea corpului si masaj sensorial la scalp, timp de 30 de minute. Am adormit intr-o stare de relaxare totala, pe patul incalzit electric.  Urmeaza al doilea dus. Dupa ce te intinzi din nou pe patul incalzit, terapeuta iti face un masaj cu stretching, pentru intinderea ligamentelro, folosind uleiuri aromate , calde. Dupa masarea fiecarei zone a corpului, urmeaza punctul culminant. Fiind ritualul vegetal, ultima atingere a corpului se face cu liane din bumbac, care freaca riguros zonele corpului si activeaza sangele. La sfarsit , corpul este masat cu o crema sau un ulei aromat, pentru a da suplete si stralucire. Este cel mai complet ritual la care am participat.
In paralel, sotul meu a optat pentru ritualul de aer, care a presupus atingerea corpului cu pene care iti dadeau senzatia ca te ating pasarile in zbor. Ziua s-a incheiat la restaurantul Apropos al hotelului, unde am fost serviti cu paste de casa cu fructe de mare, crema de ciuperci proaspete, rata confiata cu fois grais, fructe caramelizate si mere coapte cu scortisoara si fructe confiate”, a mai completat Dana Savuica.  Dana Rogoz a incercat ritualul cu aer Terrake – „Am petrecut un weekend de iarna perfect in Poiana Brasov. A nins frumos cu fulgi mari, iar eu am admirat peisajul de pe un pat de masaj din spa-ul Hotelului Alpin. Da, m-am rasfatat la maxim: masaj cu pene, masaj cu bete, uleiuri parfumate, creme, geluri…o nebunie! Sunt 4 tipuri de ritualuri Terrake, despre care cu siguranta veti mai citi in revistele glossy. Uneori, iti cam vine sa renunti la o rochita pentru un tratament de genul asta”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei.

 
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *