AutoLIFESTYLE

CreditAutomobile asigura suport pentru finantare si revizia gratuita la vanzarea masinilor rulate

CreditAutomobile ofera servicii de finantare dedicate persoanelor fizice pentru achizitionarea de automobile rulate, importate de pe piata din Germania si disponibile pe stoc, in propriul parc auto. Toate masinile vandute beneficiaza de revizia tehnica gratuita inainte de achizitie.

Intr-o piata dominata de masini second hand de o calitate indoielnica, CreditAutomobile vine cu o solutie care sa satisfaca cerintele celor ce doresc sa isi achizitioneze o noua masina de familie: finantare si garantie tehnica pentru autovehicule rulate.

Cum pretul unui automobil poate fi, de multe ori, peste bugetul disponibil, chiar daca este vorba de o masina rulata, CreditAutomobile a atras o serie de parteneri financiari ce pot oferi solutii de finantare pentru cumparatorii persoane fizice. CreditAutomobile pune la dispozitie o echipa de consultanti financiari, gata sa gaseasca solutii pentru orice client prin recomandarea unui automobil conform bugetului si preferintelor, precum si facilitarea procesului de finantare pana la predarea masinii.

CreditAutomobile dispune de un parc propriu de masini rulate de import Germania, testate si inspectate din punct de vedere tehnic de catre o echipa de specialisti auto. Inainte de predarea masinii, cumparatorul beneficiaza de o revizie tehnica gratuita care sa certifice calitatea automobilului.  Clientii pot gasi pe stoc, in portofoliul CreditAutomobile, autovehicule marca BMW, Opel, Mercedes, Kia, Renault, Audi, Ford, Hyundai, Volkswagen, Skoda si altele. Pot fi alese autoturisme dintr-o gama variata de motorizari si din categorii diverse, de la monovolume la SUV-uri  sau break-uri. Detalii despre automobilele disponibile pot fi gasite pe www.creditautomobile.ro.

Intreg procesul de contractare credit si achizitie este proiectat pentru a se desfasura cat mai simplu si cat mai rapid. Vanzarea autovehicului si revizia tehnica se face la punctul de distributie din Galati, insa proprietarii pot opta pentru o livrare gratuita a masinii achizitionate in orice punct din tara unde autoturismul poate fi ulterior inmatriculat.

Verificarile tehnice ale masinilor realizate de CreditAutomobile inainte de vanzare sunt o garantie a achizitiei unui automobil care ofera performantele prezentate. Siguranta cumpararii unui produs verificat, alaturi de facilitatile de finantare puse la dispozitie, sunt punctele cheie ale unei tranzactii reusite pentru un viitor proprietar auto, care scapa de emotii si batai de cap ulterioare.

CreditAutomobile este intr-un amplu proces de largire a parcului auto rulate astfel ca noi si noi modele sunt adaugate mereu in oferta. Selectarea masinii dorite poate fi facuta usor cu ajutorul filtrelor de cautare din sectiunea „Automobile pe Stoc” de pe site-ul creditautomobile.ro, unde se pot selecta modelul, culoarea, tipul de cutie de viteza, combustibilul, anul de fabricatie, tipul de motor, rulajul sau intervalul de pret dorit.

Toti cei ce sunt in cautarea uui vehicul la un pret avantajos, dar isi doresc in acelasi timp si siguranta tranzactiei efectuate, sunt invitati sa verifice oferta CreditAutomobile si sa contacteze un reprezentant de vanzari.

CreditAutomobile este partener al LeasingAutomobile.ro alaturi de care detine unul dintre cele mai importante parcuri auto din Romania. CreditAutomobile ofera servicii de consultanta de vanzari si financiara.

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *