Cel mai avansat laser din lume pentru tratamentul leziunilor vasculare este si in Romania

Unicitatea acestui laser consta in tehnologia avansata de tip micropuls, care presupune pe de-o parte o serie de mai multe aplicatoare care trateaza concomitent spot-uri de marimi diferite, iar pe de alta parte dispozitivul de racire patentat (Dynamic Cooling Device™) ce micsoreaza timpul de recuperare al pacientului, prevenind aparitia purpurei sau a invinetirii. Cu peste 7000 de lasere care au facut inconjurul lumii, Vbeam Perfecta este folosit de cele mai prestigioase clinici dermatologice si estetice, iar in Romania se gaseste in clinica dr. Mihalea Leventer, dr. Renert Gadi, Derma Life etc.
“Laserul Perfecta poate face totul: de la reintinerirea pielii, la corectarea coloratiilor rosii si maro ale pielii, eliminand practic orice leziune vasculara si pigmentara, oferind astfel standardul mondial in tratamentul leziunilor vasculare. Folosind tehnologia micropuls (pulsul impartit in 8 microplusuri) care protejeaza pielea de purpura si permite utilizarea de energii mari, laser devine extrem de sigur chiar si pentru tratarea pielii delicate a copiilor, putand fi utilizat chiar si pentru bebelusi de cateva luni pentru eliminarea hemangioamelor. In plus, modificarea lungimii de unda la 585 mm si adaugarea unui sistem incorporat de racire a pielii DCD, a demonstrat cresterea eficacitatii laserului in tratamentul leziunilor vasculare si o rata redusa de efecte secundare, fiecare al doilea pacient avand indicatie pentru acest laser”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy.
Dezvoltat pe baza tehnologiei PDL laserul Vbeam Perfecta este eficient in eliminarea imediata a oricarei leziuni vasculare de la suprafata pielii, indiferent de natura sau localizarea ei. Aceasta energie laser speciala este absorbita in totalitate doar de catre capilarele sangvine si le inchide instantaneu. Tratamentul nu necesita timp de recuperare si este total nedureros. Cu laserul Perfecta se pot trata vasele sparte pe nas, fata, picioare, cuperoza, rozacee, cicatrici proaspete sau chiar mai vechi, leziuni rosii de vergeturi, acnee activa, dar si pete pigmentare de varsta, soare, pistrui, remodelare de colagen, intinderea pielii sau reducerea rosetii de la nivelul decolteului si gatului.
Reintinerirea pielii sau rejuvenarea se adreseaza pacientilor de toate varstele intrucat la ora actuala, spre deosebire de generatiile anterioare, adultii tineri sunt proactivi in ceea ce priveste aspectul fizic, dorindu-si sa arate varsta pe care o simt. Tratamentul cu laserul Vbeam Perfecta necesita de obicei mai multe sedinte spatiate la un interval de citeva saptamini. Tratamentul este nedureros si vindecarea este totdeauna estetica.
Cuperoza este o afectiune difuza ce afecteaza fata si decolteul, uneori sub forma de foarte multe vase capilare mici si ramificate, iar alteori ca o roseata difuza si deranjanta. Laserul VBeam Perfecta elimina toate aceste capilare si practic rezolva problema instantaneu sau in cazurile severe, dupa maximum 3 sedinte.
Rozaceea este un grad mai avansat de cuperoza ce se manifesta prin aparitia unor pete de culoare rosie pe fata, urechi si mai rar torace. Roseata apare mai intai in zona nasului si obrajilor si tinde sa se extinda apoi spre frunte si barbie.
Verucile si psoriasis pot fi tratate cu succes prin reductia capilarelor sangvine care le hranesc si se pot resorbi foarte repede, fara a fi nevoie sa fie arse prin alte mijloace mult mai agresive.
Vergeturile rosii se pot trata cu laserul VBeam Perfecta imediat cum apar. Cu cat se initiaza tratamentul mai repede, cu atat si eficienta lui este mai mare pana la disparitia completa a vergeturilor noi formate.
Despre See.Try.Buy
See.Try.Buy este singura firma din dimeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. Din portofoliul sau de produse face parte si FRAXEL – celebrul laser pentru tratarea melasmei si a cicatriciilor acneice, THERAMGE – radiofrecventa unipolara ce ridica pielea lasata in numai o sedinta si laserul CANDELA pentru epilare definitiva.
Share this:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *