Stiri

Campionii sustin Campioni!

Legendarul pilot francez, fost vicecampion mondial, a promovat Romania la editia cu numarul 100 a Raliului de la Monte Carlo. Francois Delecour a obtinut locul 5, la doua secunde diferenta de locul 4. Din echipa de sponsori, ce au sprijinit participarea pilotului francez de raliu Francois Delecour la editia centenara a raliului Monte Carlo, se numara si cabinetul stomatologic City Dent.

Clinica City Dent, prezenta la Monte Carlo
Calitatea, unicitatea si exclusivismul serviciilor oferite, au facut ca City Dent sa se numere printre brandurile cu renume, prezente zilele acestea la Monte Carlo. “Am ales raliul din Monte Carlo pentru ca suntem convinsi ca acesta reprezinta un eveniment sportiv major caracterizat prin intensitatea experientelor pe care le ofera atat participantilor cat si spectatorilor. Totul se desfasoara intr-un cadru recunoscut pentru congruenta dintre sofisticat, exclusivitate si unicitate, elemente ce definesc clinica noastra de asemenea” a declarat Rodica Ghionea, director general al clinicii City Dent.
Delecour, locul 1 la echipele private!
In fiecare ianurie, peste 100 de masini conduse de echipaje de renume mondial iau startul in prima etapa a Intercontinental Rally Challenge, pe un traseu montan situat in apropierea orasului Monte Carlo. Francois Delecour, vice campion mondial in 1993 si castigator al raliului Monte Carlo in 1994, sustinatorul Romaniei si al City Dent, a concurat pe o masina privata, model 2009, contra unor piloti cu masini de uzina, model 2011. Delecour a iesit pe primul loc intre echipele private, echipe bugetate cu aproximativ 200 mii euro, o diferenta considerabila de buget fata de cele de uzina, care au avut un buget de aproximativ 700 mii de euro pentru acest raliu, potrivit reprezentantilor City Dent prezenti la Monte Carlo.
City Dent – servicii stomatologice de top
CITY DENT este este una dintre clinicile stomatologice de top din Romania, ce a investit peste 2 milioane de euro pentru a putea oferi o paleta larga de tratamente dentare, de la chirurgie dentara si implanturi la paradontologie si cosmetica dentara, intr-un cadru unic creionat in jurul excelentei medicale si starii de confort a pacientului. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea medici de renume, cu lungi stagii de activitate in tari precum Germania sau Franta. Pentru mai multe informatii despre clinica City Dent, puteti accesa www.citydent.ro.
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *