Timp liber

Bilete “Diamond VIP” pentru concertul Yanni


Anuntul facut de organizatori cu privire la concertul artistului YANNI ce se va desfasura in data de 14 Septembrie la Zone Arena din Bucuresti, a implinit unul dintre visele multor romani din toata tara.

Fie ca provin din Nordul sau Vestul Romaniei, iubitorii marelui artist au ignorat criza sau distanta care ii despartea de capitala rezervand bilete la categoriile superioare chiar si cu doua luni inainte de eveniment. Din 2 august, agentia Vreau Bilet a pus  in vanzare bilete pentru categoria “Diamond VIP”. Acest nou sector le va oferi cumparatorilor posibilitatea de a urmari concertul din primul rand. Biletele sunt disponibile atat pe site-ul agentiei www.vreaubilet.ro cat si la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, sau Baneasa Shopping City – zona Carrefour Feeria.

 
Concertul “Truth of Touch”  face parte din turneul de promovare al celui mai nou material discografic lansat in 2010. Peste 40 de muzicieni profesionisti vor evolua alaturi de Yanni pentru a aduce un omagiu muzicii electronice prin intermediul celor mai cunoscute compozitii muzicale. „Rainmaker”, „The storm”, „If I could tell you”, „Nostalgia” sunt doar cateva dintre melodiile cu care Yanni a urcat pe cele mai inalte pozitii in topul preferintelor muzicale de pe mapamond. Pianist si compozitor de mare calibru, Yanni este privit de catre fanii sai din intreaga lume ca fiind un adevarat magician al sufletului. Mesajul pozitiv al muzicii sale constituie un factor real de relaxare, un balsam spiritual. Organizatorii anunta un show original ce va oferi publicului o experienta concertistica unica, condimentata cu un ton pozitiv si totodata motivant.


 

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *