Gradina

Unelte de gradinarit Fiskars special concepute pentru copii


In 2013 Fiskars introduce o gama de unelte de gradinarit special conceputa pentru copii – solutii inovatoare care pun accentul pe siguranta si standarde inalte de calitate Fiskars.

Gama My First Fiskars® este rezultatul a doi ani de obsevatie a copiilor in actiune – o misiune dedicata producerii uneltelor perfecte pentru copii care sa indeplineasca toate nevoile acestora. Forma, marimea, culoarea dar si designul manerelor au fost dezvoltate pe baza a numeroase teste si a raspunsurilor  primite chiar de la copii. Gama contine unelte colorate utile in fiecare anotimp si pentru utilizare indelungata. Setul pentru copii My First Fiskars® contine o cazma, un ”fierastrau” (pentru a forma solul pentru plantat și plivit sau pentru a modela figurine creative in zapada sau pamant), o matura si o lopatica pentru doua maini cu maner – ambele cu posibilitati multiple de utilizare, in functie de imaginatia celor mici in gradina. Designul manerului rotund este conceput special pentru a oferi copiilor posibilitati multiple de prindere si este completat de materialul anti-alunecare care asigura priza sigura. Cutia in sine, pe langa faptul ca ofera un spatiu practic de depozitare si transport al uneltelor, poate fi utilizata drept galetusa. Capacul negru are dubla utilizare – se poate ingenunchea pe acesta in gradina sau se poate utiliza drept sanie pe timp de iarna. 

 

Gama My First Fiskars® cuprinde de asemenea patru unelte lungi (o lopata, o cazma, o grebla si o matura) care au cozi rezistente de aluminiu, manere rotunde portocalii si capete din polipropilena. Uneltele pentru sapat sunt intarite suplimentar cu fibra de sticla iar grebla pentru frunze contine acetil termoplastic (POM), pentru o flexibilitate sporita. Toate uneltele din gama My First Fiskars® sunt aprobate CE, garantand faptul ca acestea sunt in conformitate cu directivele Comisiei Europene.  

Reinventarea gradinaritului
Gama My First Fiskars® sunt un exemplu notabil al aspiratiei companiei de a reinventa experienta gradinaritului cu ajutorul unor materiale si inginerii avansate. Fiskars este parere ca toate lucrurile, chiar si cele mai simple pot fi facute mai bine si mai ingenios astfel incat lucrul in gradina sa devina mai simplu, mai usor, mai eficient si pur si simplu mai placut –  asa cum ar trebui sa fie in definitiv gradinaritul.
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *