AmenajariDECO HOME

Rolul luminii in starea noastra de bine

Alegerea paletei de culori, a luminii, alimentatiei si modalitatilor de relaxare si petrecere a timpului liber determina calitatea vietii. Iluminiatul decorativ ne pot face mai placute serile lungi si diminetile gri de toamna tarzie. Pentru ca fiecare membru al familiei sa plece si sa vina acasa cu un zambet pe buze.

Lumina lor poate fi calda sau rece in functie de culoarea ledurilor aflate in componenta becurilor. Si consuma atat de putin! Daca te hotarasti sa-ti dotezi apartamentul cu becuri led Philips vei avea parte de niste becuri cu o durata de viata de aproximativ 50.000 de ore si un consum de numai 8-10W pentru o putere de 60W. Raportul pret calitate indica economii substantiale la consumul de energie, o lumina sanatoasa pentru ochi si placuta pentru casa.

Multe lustre Constanta pot indeplini cu succes rolul de aducatori de multumire, placere si fericire. Tot ce trebuie sa facem este sa le intelegem rolul esential in starea noastra de bine, in creativitatea si productivitatea noastra zilnica.

Multe lucruri aparent minore contribuie semnificativ la fericirea noastra. Important e sa nu neglijam semnalele pe care ni le trimite creierul dupa mai multa lumina, mai multa caldura, pace si liniste spirituala.

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *