BankingTIME FOR MONEY

Propune cel mai interesant obiectiv turistic si Raiffeisen Bank iti da o bicicleta

Raiffeisen Bank lanseaza primul site cu trasee turistice urbane care pot fi facute pe doua roti: www.orasulpebicicleta.ro prezinta un concurs cu peste 100 de premii constand in biciclete si accesorii pentru biciclete, pentru cele mai bune propuneri de obiective turistice. Locuitorii oraselor implicate in proiect sunt invitati la tururi pe bicicleta, alaturi de bloggeri si personalitati locale. Site-ul www.orasulpebicicleta.ro este primul site de turism urban pe bicicleta si cuprinde Bucurestiul, Iasiul, Brasovul, Constanta si Clujul. Intr-o prima etapa, pana pe data de 5 octombrie, locuitorii acestor orase sunt invitati sa propuna cele mai frumoase si inedite obiective turistice. Cele mai bune si mai votate propuneri si descrieri de obiective turistice sunt premiate cu biciclete si accesorii pentru biciclete. In momentul de fata, cele mai multe propuneri sunt pentru Bucuresti (115 obiective), urmat de Cluj (81 obiective), Iasi si Brasov (egalitate, 67 obiective) si Constanta (62 obiective). Oamenii au fost incurajati sa isi sustina orasul si prin concursuri la posturile de radio locale, avand ca premii tot biciclete galbene Raiffeisen Bank. 
Etapa a doua a proiectului „Orasul pe bicicleta” o reprezinta asezarea obiectivelor turistice pe trasee care pot fi facute cu bicicleta. Primul tur al acestor trasee, cel inaugural, va fi condus in fiecare oras de un blogger, care va incerca sa gaseasca cele mai interesante obiective turistice pornind de la propunerile de pe site. Tururile, la care accesul este liber, vor avea loc pe 21 septembrie in Constanta (cu Gabi Macovei), 23 septembrie in Iasi (cu Adrian Ciubotaru), 27 septembrie in Cluj (cu Cristian China Birta, „Chinezu”), 30 septembrie in Brasov (cu Cabral Ibacka) si 1 octombrie 2011 in Bucuresti (cu Mihai Dobrovolschi). Raiffeisen Bank a lansat I Love Velo in mai 2010, in parteneriat cu Asociatia Green Revolution. Intre timp, I Velo a devenit cel mai important program de inchiriere gratuita a bicicletelor din Romania. I Love Velo inseamna 1.100 de biciclete disponibile de luni pana duminica in cinci orase: Bucuresti (600 de biciclete), Brasov (100), Cluj-Napoca (135), Iasi (135) si Constanta (135). In 2011, bicicletele au fost inchiriate de aproape 270.000 de ori, peste jumatate dintre utilizatori fiind din Capitala. Recent, Raiffeisen Bank si-a dotat 9 agentii din tara cu biciclete, care pot fi inchiriate gratuit de catre clientii bancii. Cele 5 orase pilot in care au fost instalate pana acum bicicletele Raiffeisen Bank sunt cele in care functioneaza si programul I Love Velo. Dintre cele 9 agentii, 5 sunt in Bucuresti, si cate una in celelalte orase. 
“Orasul pe bicicleta” este cea mai recenta initiativa Raiffeisen Bank din cadrul proiectului „Din prietenie”, proiect menit sa creeze o atmosfera prietenoasa in agentiile bancii. De la finele lui 2009, 178 agentii Raiffeisen Bank din tara au intampinat clientii cu panouri cu amintiri (poze ale angajatilor sau ale clientilor), caricaturi, boluri cu fursecuri cu ravas, baloane, plicuri colorate, zone special amenajate pentru copii sau petreceri tematice. Raiffeisen Bank Romania (www.raiffeisen.ro) este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Banca are o retea de peste 540 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, aproape 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *