Sport

Pilotul de Formula 1 Giancarlo Fisichella vine la Bucuresti

Pilotul oficial Ferrari in Cupa Intercontinentala Le Mans, aflat in Romania la evenimentul de lansare al Ferrari Four, va oferi autografe tuturor fanilor care vor veni maine, 20 septembrie, la Ferrari Store intre orele 17.00 – 17.30.
Pilotul care a obtinut 3 victorii, 19 podiumuri si a participat la 231 de Mari Premii de Formula 1, Giancarlo Fisichella se va afla la Bucuresti alaturi de membrii din management-ul Ferrari in frunte cu Enrico Galliera, Senior Vice-Presedinte Commercial & Marketing. Dupa conferinta de presa ce va avea loc la showroom-ul Ferrari din Otopeni la ora 14.00, Fisico va fi la Ferrari Store pentru a oferi autografe fanilor intre orele 17.00 – 17.30.
Fisichella a venit special in Romania pentru lansarea masinii care a revolutionat istoria Calutului Cabrat: FF, primul automobil cu tractiune integrala construit la Maranello ce va fi dezvaluit publicului din Romania pentru prima data maine. Ma bucur foarte mult de fiecare data cand ma intalnesc cu fanii din Romania, prin intermediul celor de la Forza Rossa. Este o onoare pentru mine sa particip la acest eveniment de prezentare al unuia dintre modelele Ferrari care aduce poate cele mai multe inovatii pentru lumea auto”, a declarat Giancarlo Fisichella.
Noul FF, un model V12, imbina o serie de caracteristici cu un nivel fara precedent: sportivitate de inalta performanta, multifunctionalitate, confort si eleganta.
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *