AutoLIFESTYLE

Modele noi de mașini automate în flota B smart – Rent a Car

Din dorința de a îmbunătăți permanent serviciile de închirieri auto oferite, compania B smart – Rent a Car anunță introducerea unor noi mașini automate în flotă. Rezervarea acestora rămâne la fel de simplă: accesând site-ul de închiriere www.bsmart-rent.ro sau apelând telefonic numărul (+4) 0758 – 566.978.

Fiind prezentă în topul preferințelor clienților care utilizează servicii de închirieri mașini în România, compania B smart – Rent a Car este recunoscută pentru profesionalismul și prețurile avantajoase practicate. Pentru a menține confortul și siguranța clienților săi, dar mai ales pentru a depăși standardele de calitate impuse de o piață concurențială, B smart – Rent a Car anunță înnoirea flotei de mașini oferite spre închiriere.

Întrucât cererea pentru mașini automate a crescut semnificativ în ultimii 2 ani,  B smart – Rent a Car introduce următoarele  noi modele de mașini hidramate: Dacia Logan, Dacia Duster, Renault Megane 4 Sedan, Renault Clio 4, Volkswagen Golf 7, Ford Focus,Volkswagen Passat, Volkswagen Tiguan, Renault Kadjar și Ford Kuga.

În plus, în această perioadă, toate modelele de mașini beneficiază de prețuri promoționale de închiriere!

Despre B smart – Rent a Car

B smart – Rent a Car București reprezintă soluția eficientă de închirieri auto pe termen scurt, mediu sau lung, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Compania dispune de o flotă  de mașini bine întreținută și garantează clienților săi, prețuri corecte.

Accesează http://www.bsmart-rent.ro și rezervă-ți o călătorie în siguranță!

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *