BusinessTIME FOR MONEY

MediHelp Internațional se aliniază cerințelor pieței asigurărilor medicale din 2018

Analiza pieței asigurărilor medicale realizată de către Deloitte la finalul anului 2017 aduce în discuție conceptul de asigurări medicale smart ca direcție de dezvoltare a industriei în anul 2018. Această tendință a fost generată de schimbarea constantă a condițiilor polițelor, a proceselor și a legislației la nivel european, fapt care i-a determinat pe specialiștii din domeniu să spună despre 2018 că va fi un an dificil.
Pentru anul acesta, specialiștii din piața asigurărilor medicale preconizează o intensificare a presiunii puse pe creșterea profiturilor.

De asemenea, aceștia susțin că vor crește din ce în ce mai mult nevoile persoanelor care au încheiat polițe de asigurare medicală sau care doresc să acceseze acest serviciu. Studiul vorbește despre așteptările clienților referitoare la o politică organizațională centrată în jurul lor, despre dorința de a beneficia de servicii medicale de top la prețuri cât mai accesibile și de planuri personalizate de asigurare.

MediHelp România, parte a MediHelp International, a anticipat această tendință a pieței și, încă din 2017, a venit în sprijinul clienților prin crearea planurilor personalizate de asigurare de sănătate. Mai mult decât atât, MediHelp România pune clienții în centrul culturii sale organizaționale și are grijă să răspundă prompt tuturor solicitărilor primite, cu ajutorul departamentului intern de Customer Care. Prin urmare, atât în România, cât și la nivel internațional, compania oferă asigurări medicale private de tip smart printr-un portofoliu complex de produse dedicate atât indivizilor, cât și companiilor, declară Zahal Levy, Președinte MediHelp International.

MediHelp Internațional este cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate cu acoperire internațională din Europa Centrală și de Est și este prezent pe piață de peste 15 ani. Cu reprezentanțe în România, Ungaria, Polonia și Bulgaria, MediHelp îmbină cu succes, asigurarea internațională de sănătate cu asistența medicală, în beneficiului clienților săi.

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *