Frumusete

Mai mult timp: cadoul Nomasvello in luna iubirii

Sa fii femeie in ziua de azi este o adevarata provocare! Cu atat mai mult in luna Februarie, luna iubirii, cand totul este la superlativ. Intre dorinta de a fi cat mai cocheta pentru iubitul tau şi a fi un profesionist desavarşit, cand sa mai ai timp sa faci fata provocarilor zilnice?

Nomasvello, liderul mondial specializat in tratamente cosmetice cu IPL, iti da solutia oferindu-ti… mai mult timp. Da! Este cat se poate de simplu. Daca apelezi la serviciile Nomasvello de epilare definitiva cu tehnologia moderna cu lumina intens pulsata (IPL) – in locul metodei traditionale de epilare cu ceara – reduci aproape la jumatate timpul pe care il dedici frumusetii, caştigand circa 8 ore/an, pentru cei dragi.  Vezi calculul mai jos. 
In plus, pe termen lung acesta metoda revolutionara de epilare iti permite sa economiseşti sume importante de bani, Nomasvello fiind singurul centru care a introdus pe piata din Romania tariful unic unisex – de doar 30 euro/ şedinta, indiferent de zona. Pe langa pretul accesibil şi tehnologia de ultima generatie, Nomasvello iti ofera garantia unei experiente placute, in deplina siguranta, alaturi de asistenta permanenta. Fiecare tratament incepe cu o sesiune de informare despre modul de functionare a tehnologiei IPL Nomasvello şi cu un test gratuit de toleranta. Acest test permite personalizarea tratamentului de epilare definitiva sau terapie faciala in functie de caracteristicile tale fizice (fototip), astfel incat tratamentul sa fie nedureros, eficient, sigur şi cu efecte de lunga durata. 
 
Epilat axial cu ceara – total: 17 ore/an
Durata sedinta= 10 minute X 12 sedinte/an = 120 minute /an = 2 ore
Durata asteptare inainte si dupa de sedinta pt. ca salonul e generalist=15 minute x12 sedinte/an =180 minute/an = 3 ore
Durata drum dus intors – 1 ora x 12 sedinte/an = 12 ore
Epilat axial cu IPL – total: 9,2 ore/an
Durata sedinta = 5 minute X 8 sedinte =40 minute
Durata asteptare inainte si dupa de sedinta = 5 minute, pt. ca saloanele Nomasvello sunt specializate pe IPL si nu exista timpi morti
Durata drum dus-intors = 1 ora x 8 sedinte/an – 8 ore
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *