GUESTSHoReCa

Hotel Snagov Club, premiat în competiția Luxury Travel Guide – Europe Awards 2018

Hotel Snagov Club, hotelul de lux  aflat la 25 minute de București, a primit distincția “Unique Luxury Hotel of the year in Romania” în cadrul Luxury Travel Guide – Europe Awards 2018, competiție care premiază anual excelența în domeniul turismului de pe întregul continent.

“Suntem onorați de distincția primită, care încununează mai multi ani de munca foarte intensa si rezultate bune inregristrate de catre noi. Prezența alături de hoteluri emblematice din întreaga lume este o confirmare a calității serviciilor premium oferite clienților noștri”, a subliniat Marius Sucală, General Manager al Hotel Snagov Club.

Juriul, format din experți de renume în domeniul ospitalității, ia în considerare în evaluarea unui hotel elemente precum inovația și designul, camerele și facilitățile oferite, nivelul gastronomic, excelența serviciilor, abordarea tehnologică, dezvoltarea sustenabilă și localizarea. Premiul este al doilea la rand pentru Hotel Snagov Club, după ce si in anul 2017 a primit o distincție similara.

În cadrul Hotel Snagov Club clienții vor regăsi un resort clasificat la 5 stele, restaurant cu trei saloane și grădină, pavilion pe lac, ponton, centru spa cu piscină exterioară și interioară încălzită, saună, salon de jocuri și minigolf, acvitități ce îl poziționează a fi o destinație ideală atât pentru evenimente private, cât și pentru evenimente corporate.

Hotel Snagov Club este unul dintre cele mai apreciate resorturi de 5 stele aflate în apropierea Bucureștiului, fiind considerat o oază de relaxare la cele mai înalte standarde de confort și calitate, în inima Rezervației Naturale a Lacului Snagov. Drept dovadă stau Certificările de Excelență acordate de Booking.com și TripAdvisor, alături de distincțiile “TripAdvisor Travelers’ Choice” obținute pe parcursul ultimilor trei ani. In anul 2017 Hotel Snagov Club a intregristrat o crester a veniturilor de peste 20% fata de anul anterior, iar pentru anul 2018, reprezentantii Snagov Club estimeaza o crestere asemanatoare.

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *