Auto

Ferrari 458 Spider lansat oficial si in Romania

La doar doua luni de la Premiera Mondiala (Maranello) si de la lansarea oficiala a modelului, la Salonul Auto de la Frankfurt, Ferrari 458 Spider a fost prezentat oficial astazi si in Romania. Evenimentul a avut loc la Showroom-ul Ferrari din Otopeni in fata a numerosi jurnalisti prezenti cu aceasta ocazie.
Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari in Romania a pregatit publicului o surpriza, prin amplasarea in showroom a mai multor generatii de modele convertibile (F360 Modena Spider, F430 Spider, F430 Scuderia Spider 16M si Ferrari California), pentru a retrai evolutia, emotia si succesul pe care le-au reprezentat fiecare din aceste superbe automobile. Dupa o scurta introducere, noul Ferrari 458 Spider si-a facut aparitia intr-un mod spectaculos, avandu-l la bord pe pilotul Claudiu David. In Romania, automobilele decapotabile de la Ferrari se bucura de un mare succes: „Fiind o tara in care verile sunt calduroase si profitand de superbul litoral sau de drumurile sinuoase si spectaculoase de munte, dar si in orase, clientii nostri sunt foarte atrasi de modelele decapotabile precum California sau seria Spider a gamei sport. Este un lifestyle, o tendinta, date fiind senzatiile unice procurate de curentul de aer sau de sunetul inconfundabil al motorului”, a declarat Camelia Bazac, CEO Forza Rossa.
 
Derivata din modelul 458 Italia (distinsa cu mai multe premii internationale printre care Motorul Anului 2011 sau castigator al Cupei Intercontinentale Le Mans in anduranta), 458 Spider este echipata cu un acoperis rigid retractabil. Timpul de deschidere este de doar 14 secunde, iar acest sistem inovator este cu 25 kg mai usor decat versiunea soft-top a modelelor precedente. Motorul are 570 cai putere, performante de 3,4 sec pentru 0-100 km/h si o viteza de top de 320 km/h. Datorita ergonomiei in cockpit si a conceptului anti-turbulente, pasagerii pot purta o discutie chiar si la 200km/h. „In cel mai dificil an al crizei financiare, asa cum se intrevede a fi 2012, a vinde masini sport de peste 200,000 EUR este o mare provocare. Asa cum am dat dovada pana in prezent, provocarile fac parte din metabolismul Forza Rossa”, a incheiat Camelia Bazac. 
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *