Moda

Elegance deschide prima licitatie Artmark 2011

Cele mai reprezentative tinute din colectia Elegance pentru primavara-vara 2011 au fost prezentate in cadrul unui eveniment ce s-a desfasurat in sala Grand Ballroom din incinta hotelului JW Marriott. Prezentarea a deschis totodata una dintre marile licitatii cu care Artmark debuteaza in noul an, fiind impartita in doua mari sectiuni: “Licitatia Doamnelor Artelor Frumoase Romanesti” si “Licitatia de Alb si Negru”.
Sub auspiciile tematicii cosmopolite care guverneaza estetica Elegance, colectia noului sezon este construita in jurul a doua cuvinte: “en voyage”. San Francisco sau Marrakech, Porto Cervo sau Cape Town. Fiecare dintre aceste locuri a constituit o sursa de inspiratie pentru o colectie care se diferentiaza de cele precedente printr-un nou look modern, cu influente sport si accente urbane.
Blazerul este una dintre piesele centrale, de aceasta data intr-o forma casual si decontractata, in vreme ce pantalonii raman foarte populari, alaturi de bluzele si rochiile din matase, jerse sau bumbac. Imprimeurile bogate raman esentiale in abordarea Elegance, adaptate in vara ce se apropie unor cromatici diverse: pasteluri precum bleu sau roz pudrat, combinatii basic precum alb-negru sau marinarescul bleumarin-rosu-alb. Nu lipsesc duo-urile contrastante precum cobalt-portocaliu si nici infuziile vibrante de roz sau verde. Elegance inseamna in aceasta vara unicitate, o aplecare catre stilul individual al fiecarei femei, flatand deopotriva feminitatea si confortul. In cadrul prezentarii, pe podium au defilat pe rand toate aceste piese-cheie ale colectiei, ce prefigureaza un sezon cald sub indemnul Elegance. 

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *