Timp liber

“Egoistul” Radu Beligan incepe stagiunea de vara!

Mult asteptat de bucuresteni,  Radu Beligan revine pe 21 iunie la Palatul National al Copiilor, intr-un rol ce i se potriveste magistral maestrului, caci personajul sau din “Egoistul” este parca gandit si croit exact pe tipul lui de temperament: calm, flegmatic, filozofic, lucid si introspectiv.
Pe masura ce asista la dezmatul fiicelor, la esecul fiului, la presiunile prietenului, la reprosurile amantei, la resentimentele fostei sotii si, nu in ultimul rand, la dezastrele instalatiilor menajere, un cunoscut autor dramatic isi scrie piesa. O piesa autobiografica (de Jean Anouilh), foarte apreciata de spectatorii din toata tara – o viziune lucida, putin cinica, despre viata si moarte, despre iubire si casnicie, despre parinti si copii, despre sanatate si boala, despre prietenie, egoism si generozitate. Si despre teatru si dramele lui contemporane. Un umor exploziv, o replica stralucitoare si o elegant … Citeste in continuare a verbala rar intalnita… Din distributie mai fac parte Carmen Stanescu, Damian Crasmaru, Mihai Fotino, Sanda Toma, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu, Silviu Biris.
“Dupa 7 ani de zile in care “Egoistul” s-a jucat peste tot in tara, evident cu un succes rasunator de fiecare data, asistam paradoxal la un public tot mai dornic de a-l vedea pe maestru imbracand din nou haina celebrului său personaj, Leon Saint-Pe. Pentru ca suntem receptivi la dorintele spectatorilor am decis sa incepem  o noua serie de reprezentatii ale acestui spectacol deosebit. Prin urmare, stagiunea de vara va debuta pe 21  iunie la Palatul National al Copiilor, toate spectacolele urmand sa se desfasoare in aceasta locatie”, mentioneaza Pepino Popescu, organizatorul spectacolului.
Dupa cum stiti acest eveniment unic se joaca de obicei cu casa inchisa. Prin urmare va sfatuim sa va asigurati din timp locurile in sala. Biletele s-au pus in vanzare la preturile de 50, 60 si 70 Lei si se pot achizitiona numai de la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center, etaj 2 si online www.vreaubilet.ro.
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *