Frumusete

Dance with Givenchy

O lume care danseaza pe muzica unui nume fermecator
Parfumul Dance with Givenchy este o scrisoare de dragoste senzuala si sensibila. Culoarea sa roz exprima gratia delicata a unei femei care traieste viata la maxim, emancipata, fara prejudecati. De asemenea, sugereaza culoarea pielii, inrosita din cauza emotiei, ca dupa o zvapaiala nebuneasca pe ringul de dans. Imediat dupa aplicarea parfumului, femeia Dance with Givenchy este purtata departe, pe ritmul melodiei sale preferate, incepe sa danseze, iar corpul sau se unduieste pe o coregrafie cu un stil liber care transcende codurile clasice. Si danseaza intr-un abandon total, fara inteles, fara ca nimeni s-o vada. In spatele usii acestui apartament parizian, o tanara, sigura pe ea, se pregateste pentru o seara in oras…
 
Un ambalaj nepretuit
Pentru a incapea cat mai usor in geanta de dama Couture, Givenchy a ales sa prezinte o bijuterie a colectiei sale, Le Prisme, si sa flirteze cu accesoriile pentru machiaj pentru a scoate si mai mult in evidenta frumusetea femeii Dance with Givenchy. Sticla se joaca transparent cu lumina, iar multiplele sale laturi creeaza reflectii vii ce se invart in jurul ei. Logo-ul 4G si sigla Givenchy sunt imprimate intr-o culoare neagra, stralucitoare, pentru a completa rafinamentul subtil al acestui flacon. Logo-urile 4G, de un roz metalizat, dispersate aleatoriu pe suprafata cutiei, transmit personalitatea ritmica a acestui parfum vibrant, pe un fond negru, insolent de mat.
 
Un parfum senzual, extrem de feminin
Dansul, prospetimea si eleganta au inspirat acest parfum nou, cu note de iasmina si de Ylang-ylang, purtate cu gratie si voluptate. Punctate de note dinamice, vii, acest duo isi transmite rezonantele in interiorul parfumului, asemenei unui refren plin de viata si de neuitat. Acest parfum, care te intoxica pur si simplu cu aroma sa,  ne poarta ritmic pe urmele sale. Notele de varf din mandarine si portocale comunica o energie revitalizanta, din muguri de portocal, o adevarata sursa de armonie. Notele de baza, din lemn si mosc, sunt atinse de delicatetea vaniliei pline de vitalitate, care ne conduce inapoi, fara a-si pierde din vigoare, la notele de mijloc.
Couture intra pe ringul de dans
Femeia Dance with Givenchy intruchipeaza gratia Couture a lui Riccardo Tisci, care tinde spre perfectiune. Ea si-a interiorizat dansul estetic si codurile aristocratice pentru a crea frumusetea. Pentru a o ajuta sa-si descopere corpul perfect, Riccardo Tisci a ceat un costum elegant, imprumutat din lumea dansului: un material care se infasoara imprejur si pantofi “bondage” cu sireturi din piele neagra, care acopera asemeni unui corset. Pe tocuri inalte, femeia Dance with Givenchy este maiestuoasa, chiar ireverentioasa, pare atat de naturala in acest decor. Cu parul desprins, este libera si relaxata. Atunci cand foloseste parfumul Dance with Givenchy, ea danseaza pe muzica propriei sale vieti.
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *