Frumusete

Dana Nalbaru – non-conformista in alegerea noului look

Parul este un accesoriu, iar aranjarea lui poate spune multe lucruri despre o persoana. Anul 2012 s-a anuntat a fi unul extrem de creativ in ce priveste tunsorile si, fie ca vorbim de parul lung, mediu sau scurt, in 2012 tunsoarea este menita sa ”condimenteze” imaginea fiecarei persoane. Dana Nalbaru, solista trupei Hi-Q, nu se lasa mai prejos si demonstreaza inca o data stilul non-conformist si in tendinte pe care l-a ales pentru noua coafura. Hair-stylistul sau personal, Valentin Alexandroae, a avut grija de noul stil al Danei, dezvaluind o imagine fresh si plina de culoare a acesteia. 
Plecand de la simplul fapt ca Tangerine Tango este culoarea anului 2012, iar culoarea pe care Dana o poarta este un derivat al acesteia, putem spune ca artista este in trend, alegand aceasta culoare sofisticata, stralucitoare si chiar seducatoare. „Magnetismul culorii si linia tunsorii o aduc pe Dana in centrul atentiei, emanand multa energie. In 2012 se poarta nuantele tari, liniile asimetrice si bretonul glam, astfel ca toate femeile care vor o schimbare de look ar trebui sa tina cont de aceste tendinte si bineinteles de personalitatea proprie” spune stilistul Valentin Alexandroae. Stilul Pixie, ales de Dana, se caracterizeaza prin faptul ca parul de la spate si din parti este tuns scurt, iar in fata este mai lung, punand in valoare foarte bine chipul si ochii. Este o tunsoare androgina, dar sexy, potrivita femeilor indraznete.
Portocaliul mandarina, pe care il poarta si artista, este culoarea sezonului cald, culoarea feminitatii, care se asociaza perfect cu toate culorile in trend din acest an. Iesirea din zona de confort, prin alegerea unui look nou din punct de vedere al tunsorii si colorarii parului, va conferi fiecarei femei o atitudine indrazneata, dar placuta celor din jur. 
Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *