DrinksGUESTSHoReCa

Cum sa ai o experienta autentica de iarna

Iarna se experimenteaza, se simte din plin numai daca lasi frigul sa te patrunda si apoi te incalzesti rapid intr-o baie fierbinte sau la un foc. Combinatia de gheata si foc este cu adevarat electrizanta asa ca pregateste petrecerea iernii amestecand taria cu dulceata fructelor, puterea focului si intensitatea unui bar de gheata creat de niste profesionisti cu talent in ale petrecerilor.

Petrecerile de iarna sunt cu adevarat binevenite. Atmosfera relativ gri de afara, frigul si umezeala scad dramatic pofta de viata asa ca petrecerile ne ajuta sa ne mai revenim din amorteala. Nimic nu incalzeste mai bine atmosfera decat niste bauturi create de niste barmani veritabili si servite pe un bar de gheata  cu reflexe de argint lichid sau colorate.

Nu-i neaparat sa te duci la Cercul Polar ca sa simti cu adevarat ca a venit iarna. Poti avea cele mai tari senzatii aici, la tine acasa,  stand o noapte intr-un hotel de gheata, intr-un pat imblanit sau comandand cel mai spectaculos bar de gheata din cate exista pentru petrecerea ta cu tematica de iarna.

Share this:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *